Ако искате детето Ви да учи Английски и Немски език

...
 Ако искате детето Ви да учи Английски и Немски език
Коментари Харесай

Английски и Немски език през учебната година за деца от 5 години до 12-ти клас

 

Ако желаете детето Ви да учи Английски и Немски език на драго сърце, бързо и оптимално дейно, то Учебен център “Скоростно Учене ” е най-хубавият избор в град Варна. Вече 10 години те обезпечават първокласен и новаторски учебен развой!

 

Може да изберете да учите в един от двата им офиса или онлайн:

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11;

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка);

Онлайн - през тяхната виртуална класна стая;

Занятията са 2 пъти седмично по 2 уч.ч. в еластичен график съгласуван със промените на децата

Свържете се на тел. 0895752725

В  работят екип от млади експерти, които са се посветили на концепцията да дават допустимо най-качественото обучение по Английски и Немски език за своите възпитаници като употребяват най-модерните просветителни методики и цифрови просветителни принадлежности.

 Ви кани НА ОТКРИТ УРОК по Английски или Немски език за деца от 5 години до 12-ти клас. Ще се запознаете с методиката им на преподаване и ще разгледате приятната конюнктура, в която децата учат през образователната година.

Кога? - От 21.08 до 25.09 в комфортно за Вас време

Запишете се за открит урок на  тел. 

 - Тази дъска дава опция уроците да бъдат създавани с професионален учебен програмен продукт. Те биват образни, цветни, поднесени по понятен метод, съгласно възрастта и ползите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика.



 





 - Той трансформира образователния развой в развлечение, като оказва помощ на децата да упражняват всичко учено по време тутакси под формата на игра. 







 - Специален датчик, улавящ всички придвижвания на децата. Движейки се, те ръководят интерактивната дъска и играят на просветителни игри, самостоятелно или в тимове. 



 - Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в разнообразни тематики, оживяват на интерактивната дъска, откакто бъдат снимани, до момента в който децата учат с тях. Те са част от игрите, разрастващи отзивчиви умения у децата.





 - Техники за елементарно запаметяване, които оказват помощ на дребни и огромни да учат нови думи и граматика, благодарение на занимателни асоциации. 

 

 - Домашните към този момент не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате уведомление, че домашното е налично в платформата. Ще можете да ревизирате всички отговори незабавно, откакто домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задания, с цел да поправите грешките. Домашните включват граматични извършения, четене, писане, диктовки, гласово различаване (децата изговарят думите или изреченията) и специфична стратегия „ чува “ дали са казани правилно. Ще получавате уведомление за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко изцяло правилно домашно, носи премия.

 - Фокусът на образованието е подложен върху това всяко дете да реализира оптимални резултати. За задачата образователният център осигурява възможност за безвъзмездни самостоятелни часове за обяснение на материала за всяко дете, което има потребност!

 за това по какъв начин детето се оправя по време на школата по Английски и Немски език

Очаква Ви учене от ново потомство!

Посетете ги в един от двата им офиса:

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11;

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка);

Онлайн - през тяхната виртуална класна стая;

Свържете се на тел. 0895752725

 

 

Фейсбук: 

Вижте по какъв начин учат Английски и Немски език в присъствена форма през образователната година

 

* обява

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР